Zachęcamy do skorzystania z naszego doświadczenia i zaplanowania wyjątkowego wieczoru w Restauracji Tarasy Wang, gdzie tradycyjne dania wigilijne spotykają się z przytulną, górską atmosferą.

Wspólnie stworzymy niezapomnianą kolację, która może mieć charakter oficjalnego spotkania, lub bardziej luźnej biesiady świątecznej z akcentem regionalnym.

MENU DO DRUKU

Menu I:

*Zupa – Barszcz z domowymi uszkami

*Danie główne - Karp saute na kapuście z grochem i puree ziemniaczanym

- Opiekane pierogi z kapustą i grzybami

*Deser – Tradycyjna szarlotka z cynamonem

*Zakąski- Śledzie pod pierzynką z burakiem

- Sałatka jarzynowa

- Grzybki w śmietanie z domowym pieczywem

*Napoje – woda (bez limitu), sok, kawa/herbata (do deseru)

Cena 139/os

Menu II:

*Przystawka– Tatar ze śledzia z jabłkiem, na grzance

*Zupa– Krem z grzybów leśnych z oscypkiem

*Danie główne– Gołąbek z kaszą, grzybami i bryndzą na buraczanym puree z sosem demi glace.

*Deser- Patera tradycyjnych ciast

- Kompot z suszu

*Zakąski:

- Sałatka z pieczonym łososiem, jajkiem i orzechami polane vinegrette cytrynowym

- Domowy pasztet z żurawiną

- Rolada Serowa z szynko długo dojrzewającą i rukolą

- Galantynki z karpia z kolorowym pieprzem

*Napoje– kawa, herbata, sok, woda

Cena – 199 zł/os


Powyższa oferta jest przykładowa, istnieje możliwość zmiany lub rozbudowania.

Skontaktuj się z nami, a przygotujemy ofertę szytą na miarę Twoich potrzeb!